Zajímavé linky

26/06/2020

Po dvou letech opět QRV - Mikrovlný závod 2020

Naposledy jsme byli pod OL9W aktivní v UHF contestu 2018. Výsledek tohoto závodu jen potvrdil další naši úspěšnou sezónu a již páté vítězství v celoroční soutěži MČR VKV v kategorii Multi op. 

Další běh událostí nebyl úplně plánovaný. Můžeme to nazvat třeba syndromem vyhoření nebo ztrátou motivace, tím nejdůležitějším krokem sezóny 2019 však bylo ukončení velice úspěšné spolupráce s chlapci z rožnovského radioklubu OK2KRT, a přijde mi důležité jmenovat Luďka OK2KW, Jardu OK2UYU a Tondu OK2VMC, kteří jsou bezesporu tahouny rožnovského klubu na VKV. Třinecko-ostravsko-otrokovická(orlovská) větev ve složení Ivo OK2BDQ, Aleš OK2MWR, Saša OK2VYG a Roman OK2PWR tvořící základ OL9W, však nadále zůstává aktivní.

Prvním závodem OL9W ve staronové sestavě se stává Mikrovlný závod 2020. Závod jsme pojali vzhledem k roční pauze opatrně, pásma 23 a 13 cm, cíl jen být v éteru slyšet co nejdéle, nejlépe po celých vymezených 24 hodin. Tento cíl byl splněn nad očekávání. Výsledek výborný, žádné rekordy se tentokrát nekonaly. Byla cítit absence stanic a letadel díky Covidu.

Na závěr něco fotografií:







 

Děkujeme za zavolání v MWC2020 a těšíme se ve VHFC2020.

Saša OK2VYG.  

 

Žádné komentáře:

Okomentovat